III CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “VILA DE LA SÉNIA”

Certamen La Sénia Logo

 

La Banda Municipal de Música d’Alcanar participava en el III CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “VILA DE LA SÉNIA”, el diumenge 19 d’abril de 2009. Es tractava de la primera participació de l’entitat en un esdeveniment d’aquestes característiques, i ho feia en la segona secció (fins a 70 músics) juntament amb l’Associaçao Banda 25 de Março (Podence, Portugal) i amb el Centro Instructivo Musical Santa Cecília de Yátova (País Valencià).

La banda dirigida pel director Pascual Arnau, va ser la primera d’actuar a la casa de cultura de la Sénia interpretant com a pasdoble “Arnau” del mateix director. Seguidament va venir el torn de l’obra obligada “Ecos de un mundo distante” del compositor valencià José Miguel Fayos Jordán i finalment  “Sinfonieta núm.3” del compositor José Pla Herrero, va ser l’escollida com a obra lliure.

El jurat format pel compositor i arranjador holandès Johan de Meij, el director titular de la Banda Nacional Juvenil d’Holanda Alex Shillings i el prestigiós director de l’Orquestra de Vent de la Universitat del Nord de Texas Eugene Migliaro Corporon van donar el veredicte final d’aquesta tercera edició del certamen atorgant al Centro Instructivo Musical de Yátova el primer premi, i a la Banda Municipal d’Alcanar el segon premi.

D’aquesta manera,  els 70 músics que hi havia a dalt l’escenari, així com la resta que per qüestions de normativa del certamen no hi varen poder pujar aquell dia, van escriure una pàgina més de la història de la Banda Municipal de Música d’Alcanar, guanyant aquest 2n premi del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de la Sénia” i convertint-se en la primera banda catalana premiada en aquest certamen.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Interpretació de les obres (Imatges de Ricard Reverter):

“Arnau”, Pascual Arnau Beltran

 

“Ecos de un mundo distante”, José Miguel Fayos Jordán

 

Sinfonieta núm.3”, de José Pla Herrero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s